Nieuw boerenbruidspaar en jongkvrouwen verschenen in Mill

Zaterdagavond 21 november werd in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill de prinsenreceptie gehouden. Iedereen kon hier prins Jan en prinses Kristel (Beelen – Hendriks) feliciteren met hun uitverkiezing als nieuwe carnavalshoogheden voor het seizoen 2015 – 2016. Maar na hun receptie liep de spanning snel op. Op het programma stond namelijk ook de verschijning van het nieuwe boerenbruidspaar en jongkers van Ut Gèrmelaand.

Boerenbruidspaar

Als eerste werd het nieuwe boerenbruidspaar Ties en Anna bekend gemaakt. Dit zijn Bas van Lith en Christ’l van der Burgt. Zij worden op carnavalsmaandag 8 februari 2016 in de onecht verbonden. Later leest u hier meer over in de diverse media en op deze website.

40 afbeelding boerenpaar 2016

Jongkvrouwen

Na een korte pauze verscheen de nieuwe jongkvrouwen. Dit jaar zijn dat Fieke Weren en Iris van Gemert. De taak van deze jongkvrouwen is om jongeren nog actiever bij het Millse carnaval te betrekken. Gezien het enthousiasme waarmee zij ontvangen werden door het publiek zal dit zeker gaan lukken.

40 afbeelding jongkerpaar

Nadat ook afgelopen vrijdag jeugdprinses Dania en narrin Britt van de Foekepot bekend zijn geworden als jeugdheersers, zijn alle belangrijke carnavalsfiguren bekend in Ut Gèrmelaand. Carnaval in Mill kan dus beginnen. Bekijk voor de agenda van alle carnavalsactiviteiten www.germelaand.nl en volg Ut Gèrmelaand op Twitter en Facebook.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter