Nu al veel spanning rond nieuw prinsenpaar en verkiezing carnavalsschlager 2020 in ’t Gèrmelaand

Foto Cockie Kremers – “De Foekepot neemt al enkele jaren deel aan de Blèravond en is ook nu alweer volop aan het repeteren”

Zaterdagavond 9 november barst carnaval los in de gemeente Mill en Sint Hubert. In alle 4 de kerkdorpen verschijnen die avond de nieuwe carnavalsheersers. Zo ook in ‘t Gèrmelaand. Gezien de spanning die er nu al her en der te bespeuren is in Mill, beloven het nog spannende en bijzondere weken te worden tot aan 9 november. De eerste aanwijzing is gegeven door de Prinsencommissie en de Speurders zijn er vol mee aan de slag gegaan. Diverse namen doen in het geruchtencircuit al de ronde en dat zal de komende weken alleen maar meer worden.

Carnavalsschlager

Maar ook de deelnemers aan de verkiezing carnavalsschlager 2019 – 2020 zitten niet stil. Muziek wordt gezocht, teksten bedacht en geschreven en ook zijn er al deelnemers aan het repeteren. Want voordat op zaterdagavond 9 november het nieuwe Prinsenpaar van ’t Gèrmelaand op het podium van Myllesweerd zal verschijnen, wordt er gestreden om de felbegeerde Gèrmebokaal. En het mooiste van alles is, iedereen kan hier nog aan deelnemen!

Aanmelden

Deelnemen aan deze gezellige Blèravond en kans maken op de titel Carnavalsschlager 2020? Stuur dan een mailtje naar bleravond@germelaand.nl en het inschrijfformulier komt naar je toe.

Meer

Check voor meer informatie rond carnaval in Mill en al het speurwerk naar het nieuwe Prinsenpaar van ’t Gèrmelaand ook de diverse Social-mediakanalen en zie www.germelaand.nl