Ook Dik en Dun op Matinee Carnaval van Weleer voor ‘de rijpere jeugd” in Mill

Carnaval zoals in de jaren zeventig en tachtig carnaval gevierd werd. Dat is ook de bedoeling tijdens Carnaval van Weleer op dinsdagmiddag 25 februari in het Aldendrielpark in Mill. Dit matinee start om 13.30 uur in de Gèrmestal en is gratis toegankelijk. Muzikale omlijsting is in handen van Duo Boemerang en ook QuWi zorgen nog voor wat Millse schlagers van weleer. Daarnaast zal Dik en Dun enkele van hun grote Millse carnavalsschlagers komen zingen.

Boemerang anno 2020 bestaat uit Jan Engelen met keyboard, accordeon en zang en Stanny Goossens met gitaar en zang. Net als bijvoorbeeld de Migra’s stonden zij in de jaren zeventig en tachtig tijdens carnaval en kermis standaard op de muziekprogramma’s in de hele regio. Vaak speelde men 2 keer per dag, in de ochtend en middag het matinee en in de avond voor iedereen die weer was bijgekomen van het matinee of pas in de avond naar het feest kon. Duo Boemerang is dus ook de ideale muzikale invulling voor Carnaval van Weleer op dinsdagmiddag 25 februari in het Aldendrielpark in Mill. Die middag start dit matinee om 13.30 uur en is gratis toegankelijk.

Het repertoire van Duo Boemerang bestaat uit het bekende Boemerang- Soundje, The Shadows en actuele nederlandse liedjes van o.a. Nick en Simon, Jan Smit en Frans Bauer. Ook de klassieke dansen als tango’s, engelse wals, losse polka, veleta en nog veel meer komen aan bod. Het geheel afgewisseld met ’n Franse Musette of tango’s van Malando op accordeon.

Ook mensen die niet kunnen of willen dansen maar gezellig willen buurten en van muziek willen genieten zijn van harte welkom. Of zoals Stanny het verwoordt: “Beleef carnaval uit de tijd van de Migra’s en Boemerang, carnaval zoals carnaval bedoeld is. Dat alles voor de rijpere jeugd.”

Like de Facebookpagina van SCM ’t Germelaand en Carnaval Mill en zie voor meer informatie, het programma en tijden ook www.carnavalmill.nl en www.germelaand.nl