Opgave jeugdpronkzittingen van de Foekepot

Dit jaar organiseert de Foekepot, de Millse jeugdcarnavalsvereniging, weer pronkzittingen voor de jeugd.

Zoals voorgaande keren worden het weer twee pronkzittingen. De eerste is op zaterdag 18 februari van 19.00 – 21.30 uur. De tweede jeugdzitting is op zondag 19 februari vanaf 14.00 uur. Uiteraard zijn de zittingen in de theaterzaal van Myllesweerd. De zaal gaat beide dagen een half uur van te voren open.

Aansluitend aan de tweede pronkzitting is er tevens de jeugd prinsenreceptie. Het jubilerende paar van de Foekepot is Prins Mike I (Gerrits) Prinses Wies (Nabuurs) en Narrin Anouk (Beerendonk). Uiteraard is het Prinsenpaar van het Gèrmelaand, Prins Marco en Prinses Marijke, ook aanwezig op deze altijd gezellige jeugd pronkzittingen.

Voor deze avond en middag kan je jezelf opgeven om mee te doen met een act. Dus als je goed in zingen, dansen, moppen tappen bent, of een ander talent hebt, dan is de Foekepot op zoek naar jou of jullie. Het mag van alles zijn, zoals carnavalsnummers, cabaret, playback dans of wat dan ook. De leeftijd voor eventuele deelnemers is tussen de 2 en 18 jaar. De allerkleinste kinderen kunnen alleen op zondagmiddag meedoen.

Je kunt je via de mail aanmelden bij Mariska Linders. Het e-mail adres is: jeugdzitting@germelaand.nl. Of je kan haar bellen, het telefoon nummer is 06 537 20818. Dit kan tot 16-1-2017.

Na je opgave krijg je een formulier toegestuurd waarop je alles kunt invullen, zoals je naam, telefoonnummer, maar ook wil de organisatie graag weten wat voor soort act het gaat worden. Op dat formulier staat dan ook alle verdere informatie die je nodig hebt.

De presentatie van de pronkzittingen is weer in handen van het leuke, grappige duo Ko en Gijs. Bij alle jeugd in Mill zijn deze kanjers inmiddels welbekend.

Ook wordt er een voorverkoop gehouden voor de kaartjes. Deze vindt plaats op 15 februari a.s. van 18.00 tot 19.00 uur in Myllesweerd.

Voor meer informatie kan je altijd kijken op onze website : www.germelaand.nl of volg ons op Facebook.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter