Prins Pim en Prinses Josephine verschenen op Regionale Pronkzitting in Mill

Foto Cockie Kremers

Vrijdagavond 14 februari werd door Stichting Carnaval Mill in Myllesweerd in Mill de jaarlijkse Regionale Pronkzitting voor iedereen met een verstandelijke beperking gehouden. Een van de hoogtepunten is elk jaar de verschijning van het eigen prinsenpaar. Dit keer waren dit Prins Pim (Wouters) uit Cuijk en Prinses Josephine (van Alem) uit Beers. Alle 2 zijn zij lid van Yahoe, de vrijetijdsclub voor verstandelijk gehandicapten in Mill.

Opnieuw was deze Regionale Pronkzitting een meer dan fantastische en sfeervolle avond. Vanaf minuut 1 was het feest in Myllesweerd. Tussen alle acts op het podium door liep de ene na de andere polonaise door de zaal, waarbij het prinsenpaar Pim en Josephine samen met Prins Robert en Prinses Marloes van ’t Gèrmelaand vaak voorop liepen. Het publiek genoot van de vele muzikale optredens, zong en deed enthousiast mee met alle acts. Presentatoren John Peterse, Marinus Verweijen en Jeroen van den Heuvel maakten van alle losse acts een compleet showprogramma wat tussen 19.00 uur en 23.00 uur non-stop voor feest en entertainment zorgde.

Stichting Domus Mill verraste ook dit jaar de bezoekers met een leuke herinnering aan deze Regionale Pronkzitting. Nu al zijn er aanmeldingen van deelnemers die volgend jaar weer op willen treden. SCM ’t Gèrmelaand kan terugzien op een meer dan geslaagde avond.

Zie voor sfeerfoto’s en meer informatie rond carnaval Mill de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en de site www.germelaand.nl