Optocht Ut Gèrmelaand

De  grote optocht van ut Germelaand  2016 vindt zoals jaren gebruikelijk,  plaats op carnavals zondag . 7 februari a.s. om 14.11 uur starten we vanaf de Leeuwerikstraat.  Uiteraard zijn er weer diverse categorieën namelijk:

  • gemotoriseerde deelnemers.
  • ongemotoriseerde deelnemers.
  • individueel is van 1 tot en met 4 personen.
  • buitendorpse deelnemers

Zoals iedereen al eerder heeft kunnen lezen, is dit jaar de laatste gemotoriseerde optocht. Vanaf 2017 is het dus alleen maar mogelijk om ongemotoriseerd aan de Millse optocht deel te nemen. Stichting Carnaval Mill is van mening dat de kwaliteit geoptimaliseerd wordt en dat dit ten goede komt aan de gezelligheid en de sfeer van de optocht.

Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan deze optocht dan kan u zich aanmelden door op de website het deelname formulier te downloaden. Dit kunt u inleveren bij Buitengewoon Kadoo aan de Hoogstraat te Mill. U ontvangt dan tegen contante betaling uw startnummer. Ook kan men via de website: www.germelaand.nl  de reglementen en verdere bescheiden  downloaden.

De prijsuitreiking voor ongemotoriseerde deelnemers en individuelen is omstreeks 17.00 uur bij Royal aan de Kerkstaat te Mill. Voor de gemotoriseerde en buitendorpse deelnemers is de prijsuitreiking  rond 18.00 uur bij het Lagerhuis aan de Beerseweg.

Stichting Carnaval Mill hoopt dat vele mensen met heel veel plezier gaan deelnemen aan de Carnavalstoptocht van de Germe uit Mill.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter