Prijsuitreiking Zuuk Ut Mar Uut wordt start Speuren naar Prinsenpaar Ut Gèrmelaand

Morgen, vrijdag 7 oktober staat de prijsuitreiking van de 1e Millse dorpsquiz Zuuk ut mar uut op het programma. Deze gezellige gratis toegankelijke feestavond start om 20.00 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill. De muzikale omlijsting is in handen van René Goossens en iedereen (ook niet deelnemers aan Zuuk ut mar uut) is van harte welkom.

Aanwijzing

De deelnemers aan Zuuk ut mar uut hebben afgelopen zaterdagavond flink moeten speuren, moeten zoeken en ongetwijfeld moeten discussiëren om de antwoorden op vragen en opdrachten te kunnen vinden. Omdat zij nog in de juiste stemming zijn van zoeken, gissen en raden, vroeg de prinsenkeuzecommissie van Ut Gèrmelaand of zij op deze avond de eerste aanwijzing zouden geven rond de identiteit van het nieuwe Millse prinsenpaar. Op die manier kan meteen iedereen meedenken en namen opperen.

De organisatie van Zuuk ut mar uut vond dat (in ruil voor wat consumptiebonnen) een prima plan. Vandaar dat tijdens of direct na de prijsuitreiking er ook een filmpje te zien zal zijn rond het nieuwe prinsenpaar van Ut Gèrmelaand. Dat nieuwe paar verschijnt zaterdagavond 12 november tijdens de Blèravond in Myllesweerd.

Welkom

Wil je ook weten wie de winnaars zijn van Zuuk ut mar uut en waar welk team is geëindigd? Wil je ook een avondje gezellig buurten en feesten? En wil je ook meer weten over het nieuwe Prinsenpaar van Ut Gèrmelaand? Dan ziet de organisatie van Zuuk ut mar uut je graag vrijdagavond 7 oktober in ’t Lagerhuis. Let op, de prijsuitreiking start rond 20.30 uur.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter