Prins Chris-Jan I en Prinses Jessica heersen over het Gèrmelaand

Prins Chris-Jan I en Prinses Jessica, dat zijn de namen van de nieuwe heersers van Ut Gèrmelaand 2017-2018.

Zaterdag 11 november jongstleden was de verschijning van dit nieuwe Prinsenpaar. In het dagelijkse leven Chris-Jan en Jessica Beerendonk.

De Speurders van Ut Gèrmelaand hebben kosten noch moeite gespaard om te achterhalen wie het nieuwe Prinsenpaar zou worden. Hetgeen hen gelukt is. Gefeliciteerd Speurder!

Het carnavalsseizoen werd dit jaar symbolisch geopend door het ontsteken van de lamp in de nieuwe Gèrmepaal door de voorzitter van Stichting Carnaval Mill, William van Gemert.  Direct daarna begon de Blèravond. Het was een felle strijd om die o zo begeerde Gèrmebokaal.  Er waren 6 deelnemers te weten, Brabants Bont, de Foekepot, Gij en Ik, de Professors, Altied Schik en 1 grote Bende.  Uiteindelijk gingen Gij & Ik er met de winst vandoor.

De presentatoren van deze avond waren Sjors Dollevoet en Leroy Laclé.  Ze hielden zich strak aan het schema, zodat alle artiesten hun liedje twee keer konden vertolken. De jury die uit 9 personen bestond, had de zware taak om de liedjes te beoordelen. Maar dat is ze uiteindelijk uitstekend afgegaan.

In de pauze presenteerden  de Germills  hun nieuwste gardedans in hun nieuwe danspakjes. Ze zagen er prachtig uit en de dans was ontzettend mooi, een strakke performance.

Nadat de finalisten hun winnend lied nog een keer hadden gezongen, brak eindelijk het “Moment Suprème” aan.  Toch elk jaar weer het hoogtepunt van de avond, de bekendmaking van de nieuwe Hoogheden van Ut Gèrmelaand.

In een sfeervolle ambiance is er nog tot in de late uurtjes gefeest en met Prins Chris-Jan I en Prinses Jessica zullen we nog vele leuke feestjes tegemoet kunnen zien.

Op zaterdag 25 november wordt het 60e Prinsenpaar een receptie aangeboden. Die vindt ook plaats in  de theaterzaal van Myllesweerd. Deze is toegankelijk voor alle mensen uit Mill en omgeving  en start om 19.11 uur. Iedereen kan dan kennismaken met onze nieuwe dors(t)lustige Hoogheden.

Die avond is er ook de verschijning van het Boerenbruidspaar en het Jongkerpaar 2017-2018. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter