Prins Devin I, Prinses Anne en Narrin Maud heersen over De Foekepot!

Eindelijk was het vanavond dan zover. De verschijning van de jeugdheersers van de Foekepot voor het carnavalsjaar 2018-2019! 

Het zijn Prins Devin I, Prinses Anne en Narrin Maud. In het dagelijkse leven zijn dit Devin Bisschops, Anne Weren en Maud Kuijpers.

Voorafgaande aan dit altijd weer enorm mooie en spannend moment, hebben vijf groepen heel hard gestreden voor het winnen van de carnavalsschlager voor de jeugd voor het komende seizoen. Het waren vijf grote groepen die hieraan meededen met de volgende fantastische namen: De Gekke Germen, De Losbollekes, Lenssss Powerrrr, De Feestbeesten en de Carnavalsknallers. Het was een nek- aan nekrace maar uiteindelijk gingen de Gekke Germen met het liedje “Wa doen we gek, wa doen we mal” er met de mekkerbokaal vandoor.

De zaal was zeer goed gevuld met heel veel enthousiaste kinderen, maar ook veel ouders, en grootouders waren aanwezig. Iedereen heeft die avond kunnen genieten van vijf prachtige en echt carnavaleske liedjes. De sfeer zat er vanaf het begin al heel goed in en iedereen deed ook heel goed mee met de feestende massa. De jury heeft er vast en zeker een zware dobber aan gehad, om te bepalen welk liedje de winnaar werd. Uiteindelijk is het ze wel gelukt en de Foekepot heeft weer een carnavalskraker van jewelste. Heel mooi.

Maar het allermooiste moment is dan toch de verschijning. Eindelijk, eindelijk was het voor de jeugdheersers zover. Ze hoeven het vanaf nu niet meer geheim te houden. De Prins, Prinses en Nar werden met heel veel enthousiasme ontvangen en kunnen nu aan de slag, om alle jongeren voor te gaan tijdens alle carnavalsactiviteiten.

De Foekepot wil alle deelnemers en alle bezoekers bedanken voor de mooie avond. Het was een gezellige boel en met deze jeugdheersers verwachten ze nog veel meer van die gezellige, leuke momenten.