Prins Jan d’n derde en Prinses Kristel nieuwe heersers van Ut Gèrmelaand

Afgelopen zaterdag 7 november was het dan eindelijk zover. De blèravond vond plaats en later die avond de verschijning van het Nieuwe Prinsenpaar, Prins Jan en Prinses Kristel.

De Speurders zijn vele weken bezig geweest met speuren en hebben veel hulp gehad van diverse Millenaren en zijn er in geslaagd het juiste prinsenpaar te raden.

Maar voordat het zover was, was er eerst een felle strijd gaande tussen maar liefst 7 groepen. Dit jaar deden Duo M&M, De Professors, 1 Grote Bende, de Buurt, Nog Enne, de Winkel en de Klassieke Balletdansers mee in de strijd om het mooiste carnavalslied. Dit gebeurde allemaal in de goed bezette theaterzaal van Myllesweerd. Er kwamen weer prachtige nummers voorbij dit jaar en de stemming zat er al heel vroeg, goed in.

Het was voor de jury weer een hele kluif, maar uiteindelijk Café De Winkel de publieksprijs gewonnen. De felbegeerde Gèrmebokaal werd dit jaar gewonnen door De Professors.

Deze carnavalsschlager zullen we het komende carnavalsseizoen weer veel kunnen horen in alle horecagelegenheden van Mill.

Maar na de prijsuitreiking deze avond, liep de spanning steeds hoger op. Wie oh wie wordt het nieuwe Prinsenpaar van ’t Germelaand?? In een overvol en heel gezellig Myllesweerd,
waar de stemming er heel goed in zat werd het steeds spannender.

Uiteindelijk werden alle mensen blij verrast door de spectaculaire verschijning van Prins Jan met zijn Prinses Kristel.
Zij zijn de nieuwe heersers van Ut Gèrmelaand.

Daarna is er nog volop gefeest in de zaal. Het was nog heel lang heel gezellig.

Op zaterdag 21 november a.s. wordt hen vanaf 19.11 uur een receptie aangeboden in Myllesweerd. Dan kan iedereen nader kennis maken met de nieuwe heersers van ’t Germelaand. Die avond verschijnen tevens het Boerenbruidspaar en het Jongkerpaar. Dit wordt ook weer een spannende aangelegenheid.

Wij wensen het nieuwe Prinsenpaar heel veel plezier en leut toe de komende tijd.

Alaaf!

????????????????????????????????????

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter