Prins Marco II en Prinses Marijke nieuwe heersers van Ut Gèrmelaand

Zaterdag 12 november was het dan eindelijk zover. Er is veel speurwerk verricht door onze Speurders Gèrmelaand. Ze hebben veel filmpjes van de Prinsenkeuzecommissie bekeken, veel mensen benaderd en allerlei scenario’s bedacht.

En na al die weken van opgelopen spanning verscheen dan eindelijk het nieuwe Prinsenpaar 2016 – 2017 van Ut Gèrmelaand, Prins Marco II met zijn Prinses Marijke.

In het dagelijks leven Marco de Klein en Marijke van Beek.

Echter voordat het zover was, is er fel gestreden om het winnende lied van 2016-2017. De Germebokaal is dit jaar gewonnen door Brabants Bont.

Er waren dit jaar 6 deelnemers te weten de Professors, Nog enne, Brabants Bont, Altied Schik, De Winkel en De Foekepot. Het was een bijzonder gezellige avond met veel sfeer. Ook Germills hebben hun nieuwste gardedans op deze avond voor het eerst gepresenteerd. Dit was zeer zeker het aanzien waard. De nieuwe presentator van deze avond was Dorus Albers. Hij liet alle deelnemers in een strak tijdschema de liedjes twee keer ten gehore brengen. Daarna was het tijd voor de puntentelling en de altijd weer zeer spannende prijsuitreiking van de Germebokaal. Nadat dit was gebeurd steeg de spanning naar ongekende hoogte in de bomvolle theaterzaal van Myllesweerd.

Wie oh wie zouden toch de opvolgers zijn van Prins Jan III en Prinses Kristel. Onder luid applaus en gejuich kwamen Prins Marco II en Prinses Marijke tevoorschijn. Zij konden meteen aan hun nieuwe baan beginnen. Dat bestond in eerste instantie uit het ontvangen van vele felicitaties. En daarna kon het feesten dan beginnen. Met dit Prinsenpaar aan het roer kan de carnaval al bijna niet meer stuk.

Op 26 november wordt dit 59e Prinsenpaar een receptie aangeboden. Ook dit vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd. Deze start om 19.11 uur. Iedereen krijgt dan de gelegenheid om kennis te maken met de Nieuwe dors(t)lustige Hoogheden.

Tevens is er de avond van de receptie ook de verschijning van het Boerenbruidspaar en het Jongkerpaar 2016-2017.

Een foto van het nieuwe prinsenpaar zal spoedig worden toegevoegd!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter