Prins Mike I, Prinses Wies en Narrin Anouk jubileum-Jeugdheersers van De Foekepot!

Dat zijn de namen van de nieuwe Jeugdheersers tijdens het jubileumjaar van de Foekepot in Ut Gèrmelaand

Vanavond vond de jaarlijkse Mekkeravond plaats. En daarna de onthulling van de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses met hun nar. Het was weer een heel gezellige leuke avond waarin de bezoekers van die avond, getuige waren, van het enorme talent van veel jeugd uit Mill. De liedjes werden ook dit jaar weer gepresenteerd door Gijs en Ko. Inmiddels bij heel veel jeugd bekend. De beide presentatoren wisten de avond op een leuke,  ludieke avond aan elkaar te praten.

De gezongen liedjes waren allemaal van een heel hoog gehalte en voor de jury is het vast en zeker weer een moeilijke taak geweest om een winnaar aan te wijzen. De deelnemers van de Mekkeravond hadden ook dit jaar weer klinkende namen te weten: De WakaWauzen, De Losbollekes, De Carnavalsknallers, De zingende stuiterballen, De Mèkkerkwekkers en het duo Suuske en Wieske.
De winnaar was uiteindelijk de Losbollekes.

Ook was er deze avond weer de gelegenheid om te kijken naar de gardedans en de showdans van de Elfkes en de Germerinnekes.  Het was echt een streling voor het oog om hier naar te kijken.

Uiteindelijk begon de spanning toch te stijgen in Myllesweerd, want het was tijd voor de verschijning van het Jubileumpaar van de Foekepot. Onder luid applaus werden ze verwelkomd door het publiek. In het dagelijkse leven zijn dit Mike Gerrits, Wies Nabuurs en Anouk Beerendonk.

Zij gaan dit jaar de Foekepot leiden,  in dit wel heel speciale jaar voor de Foekepot. Want zij vieren hun 55 jarig jubileum. Dat vindt allemaal plaats zaterdag 10 en zondag 11 december in de theaterzaal van Myllesweerd.

Stichting Carnaval Mill wenst de nieuw Jeugdheersers heel veel plezier  toe voor alle activiteiten.

Wilt u meer weten over Carnaval in Mill? Kijk dan op onze website: www.germelaand.nl. of like ons op Facebook.

Een foto van onze nieuwe heersers volgt zo spoedig mogelijk! 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter