Prins Robert I en Prinses Marloes heersen over ’t Gérmelaand, Pretpakket winnen blérlied 2020

Zaterdagavond 9 november werd in Myllesweerd het carnavalsseizoen 2019 – 2020 in ’t Millse Gèrmelaand traditioneel geopend met de blèravond. Maar naast de strijd rond de titel carnavalsschlager van 2020, was uiteraard vooral de vraag, wie is het nieuwe prinsenpaar? Dat bleken prins Robert I en prinses Marloes te zijn. In het dagelijks leven Robert Verweijen en Marloes Peeters.

Voordat dit enthousiaste nieuwe prinsenpaar verscheen, werd er muzikaal gestreden om de grote Gèrmebokaal. Deelnemers waren dit jaar het Pretpakket, Eén grote bende, de Foekepot, de Professors, de Ex-Jongkers en Brabants Bont. De uiteindelijke winnaar van deze verkiezing carnavalsschlager 2020 was Pretpakket Ook het publiek kon stemmen op het meest creatieve liedje en act. Deze publieksprijs ging naar de ex-Jongkers.

Het was opnieuw een mooie, muzikale, spannende en vooral gezellige avond waar de GèrMills met hun dans een wervelende act neer wisten te zetten. José van Oijen maakte van alle losse optredens op deze avond, door haar strakke presentatie een prachtig geheel van, er was volop feest met de muziek van DJ Sil, licht en geluid verzorgde Jack Roijendijk en de horeca was in handen van Grandcafé ’t Lagerhuis.

Wil je het nieuwe prinsenpaar feliciteren? Kom dan zaterdag 23 november naar de Prinsenreceptie. Deze start om 18.11 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Rond 21.30 uur zal die avond het nieuwe boerenpaar verschijnen en rond 22.00 uur verschijnt het nieuwe jongkerpaar. Toegang is uiteraard helemaal gratis.