PRINSENSPEUREN BIJ LOM RADIO EN TELEVISIE

Na een jaar noodgedwongen onderbreking is het traditionele prinsenspeuren weer terug bij de LOM.

De prinsenparen zijn in een kleine kring al bekend en nu is het de beurt aan de jagers om de identiteit van de hoogheden te achterhalen, vóórdat de verschijningsdatum aanbreekt.

LOM radio en tv biedt de speurders weer het vertrouwde platform om kijkers en luisteraars deelgenoot te maken van hun activiteiten.

Op de zaterdagen voor de verschijning krijgen ze weer alle ruimte.

De aftrap is op zaterdag 30 oktober om 15.00 uur door Oh Oh 7 van de Bokken uit st Hubert.

Om 16.00 uur is het de beurt aan de speurders van de Verkuskoppe uit Langenboom; om 17.00 uur zijn de speurders van het Germelaand uit Mill actief en de rij wordt vanaf 18.00 uur gesloten door de speurders van de Klotstekers uit Wilbertoord.

Ook op zaterdag 6 en zaterdag 13 november zijn de speurders op het zelfde tijdstip en in dezelfde volgorde live te volgen op radio en tv.

Naast dat de speurders hun eigen sociale media inzetten, kunt u ook naar de studio van de LOM bellen voor tips en ondersteuning: 0485-455091.

de verschijningen van de prinsenparen kunt u op zaterdag 13 november vanaf 21.00 uur live volgen via de LOM radio. Vanuit de studio wordt regelmatig contact gezocht met de verschillende locaties en wordt geprobeerd de bekendmaking live in de huiskamer te brengen. Presentatie is die avond in handen van Jan en Bianca Verstegen.

Op zondag 14 november zijn de kersverse hoogheden te gast in het programma van Tom Raaymakers en Corné Kremers tussen 12.00 en 14.00 uur.

Alle redenen dus om de komende weekenden uw radio af te stemmen op de LOM voor het prinsenspeuren.