Prinsenspeuren vanaf aanstaande zaterdag terug bij L.O.M. radio

Het carnavalsseizoen staat weer op losbarsten, dus ook de Lokale Omroep Mill staat in de startblokken om haar bijdrage te leveren. Ze starten met 3 weken prinsenspeuren; 3 zaterdagen op rij: 29 oktober, 5 en 12 november, van 15.00 uur tot 19.00 uur is de studio voor de speurders om te proberen de identiteit van de prinselijke hoogheden voor hun bekendmaking te onthullen.

Om 15.00 uur start Oh Oh7 uit St Hubert, om 16.00 uur gevolgd door de speurders van de Verkuskoppe uit Langenboom. Om 17.00 uur is het de beurt aan de speurders van de Germe uit Mill, waarna de speurders van de Klotstekers uit Wilbertoord om 18.00 uur de rij sluiten.

Als u ideeën of tips hebt voor de speurders, bel dan tijdens de uitzendingen met de studio van de LOM: 0485-455091.

Op zaterdagavond 12 november vanaf ongeveer 21.30 start de uitzending waarin enkele keren live naar de verschillende feestlocaties wordt geschakeld om de bekendmaking van de prinsenparen op de voet te volgen en waar mogelijk live bij u in de huiskamer te brengen.

Zondag 13 november komen de kersverse prinsenparen vanaf 12.00 uur naar de LOM-studio om hun eerste ervaringen en indrukken te vertellen. Elk half uur zal een prinsenpaar door Martin Nabuurs en Jan Verstegen aan u worden voorgesteld. Deze uitzending is ook LIVE op de televisie te volgen.

Voldoende redenen dus om de komende periode af te stemmen op de Lokale Omroep Mill.

Frequenties
L.O.M. radio is in de hele regio via FM 107.3 te beluisteren in de vrije ether en op de kabel via Ziggo in de gemeente Mill op 87.5 FM. Op Tv is L.O.M. radio te beluisteren op de achtergrond van de Lokale Tv-krant via Ziggo digitaal kanaal 45 en analoog via kanaal 22. Wereldwijd is L.O.M. radio te horen via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Ook is er een speciale app beschikbaar om ook live naar Lokale Omroepen te kijken en luisteren. Ook de Lokale Omroep Mill is hierop te vinden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter