Pronkzittingcommissie zoekt versterking

Carnavalsvereniging Ut Gèrmelaand kan elk jaar weer terugzien op mooie pronkzittingen met tal van ontzettend leuke en goede acts. De artiesten komen allemaal van eigen bodem, ook een gegeven waar men heel trots op mag zijn.

Om dit alles in goede banen te leiden, hebben we een heel betrokken commissie, die er elk jaar weer voor de volle 100% tegenaan gaat. Echter door verschuivingen in de totale organisatie van SCM Ut Gèrmelaand hebben enkele leden afscheid moeten nemen van de pronkzittingcommissie.

Dus zijn we op zoek naar heel enthousiaste mensen die een beetje feeling hebben met de pronkzitting en carnaval in zijn geheel.  Dat is echt alles wat je ervoor nodig hebt.  En uiteraard is een beetje gevoel voor humor ook een pré. Een groot voordeel van een commissielid zijn van de pronkzitting is dat je al gegarandeerd bent van heel veel voorpret.  De kneepjes van het vak leer je gaandeweg van de andere commissieleden.

Het werk bestaat uit: begeleiding van de artiesten,  in de vorm van teksten controleren zodat er niet teveel dezelfde onderwerpen tijdens de pronkzitting aan bod komen.  Tijdens de zittingsavonden heb je allerlei taken rondom het hele gebeuren.

Denk je nu bij jezelf “hé, dat zou wel iets voor mij zijn!”, meld je dan aan bij: Francy Coppens, telefoon: 06-20828808 of stuur een mailtje naar pronkzitting@germelaand.nl

SCM Ut Gèrmelaand hoopt op een heel snelle reactie van JOU!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter