Pronkzittingen 2018

De voorbereidingen voor de pronkzitting 2018 zijn inmiddels ook weer begonnen. Daarom wil de commissie die hiervoor verantwoordelijk is een vergadering beleggen. Dat willen ze doen met de deelnemers van vorig jaar, maar zeer zeker zijn ook eventueel nieuwe deelnemers van harte welkom.

Zo proberen ze met zijn allen vorm te geven aan weer een heel nieuwe editie van onze geweldige pronkzittingen. Want deze zijn elk jaar van een hoog niveau. En dat willen ze heel graag vasthouden.

Mocht je dus een leuk idee hebben en hier heel graag aan deel willen nemen, dan ben je van harte uitgenodigd voor de deelnemers vergadering op maandag 2 oktober a.s. in Myllesweerd. Tijdstip is 20.30 uur en locatie is in Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill.

De pronkzittingcommissie hoopt dat vele (oud) maar ook nieuwe deelnemers gehoor geven aan deze oproep, zodat we er met zijn allen weer prachtige avonden van kunnen maken.

Mocht je toch nog eventuele vragen hebben, dan kan je contact opnemen met:
Francy Coppens, tel. 06-20828808, pronkzitting@germelaand.nl

Voor aanvullende informatie kun je altijd terecht op onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter