Regionale zitting

Al diverse jaren organiseert Stichting Carnaval Mill een pronkzitting voor alle mensen uit de regio met een verstandelijk beperking.

Dit jaar staat dit te gebeuren op vrijdag 22 februari a.s. Het is in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. De avond begint om 19.00 uur. De prijs voor een kaartje is € 3,00.

De optredens worden door de mensen zelf helemaal verzorgd. Dus wil jij alleen of met een groep meedoen op deze avond, dan kun je je hiervoor aanmelden bij: Francy Coppens. Het beste kun je dit doen via e-mail: regiozitting@germelaand.nl

Elk jaar zijn de acts weer heel mooi om te zien. Het plezier en enthousiasme spat ervan af. Maar het is ook elk jaar weer een heel vol programma. Dus mocht je mee willen doen, geef je dan tijdig op, want vol is vol!

In het begin van de avond staat in het teken van de verschijning van het Prinsenpaar. Zij zullen de hele avond het middelpunt van de belangstelling zijn. En vanaf een mooie plaats op het podium kunnen ze samen met Prins Bram I en Prinses Renske alle optredens en acts, heel goed zien.

Het belooft weer een avond te worden met allerlei verrassingen.
Ook krijgen alle gasten bij het binnenkomen van de feestzaal een presentje uitgereikt van Prins Bram I en Prinses Renske van ’t Germelaand. Elk jaar is dat weer een leuke verrassing.

Ook is er tussen de optredens muziek, dus er kan volop gedanst en gehost worden.

De Professors zullen ook aanwezig zijn om hun nieuwste carnavalsschlager te zingen voor alle aanwezigen.

Stichting Carnaval Mill hoopt weer veel mensen te mogen begroeten en samen maken we er weer een fantastisch mooi feest van met zijn allen.

Wil je meer weten over carnaval te Mill of al onze andere activiteiten, kijk dan op onze website: www.germelaand.nl of like ons op Facebook en Instagram