Ruimte voor (nieuwe) deelnemers op pronkzittingen van ’t Germelaand 2022

Foto Cockie Kremers

Op vrijdagavond 4, zaterdagavond 5 en zondagmiddag 6 februari 2022 staan de pronkzittingen van ’t Germelaand weer op het programma. Na het schrappen van de carnavalsactiviteiten 2020 – 2021 door de bekende redenen, barsten de meeste deelnemers van creativiteit en inspiratie om er dit seizoen weer mooie optredens van te kunnen maken. Maar ook is er in het programma nog ruimte voor nieuwe deelnemers aan deze gezellige en goed bezochte pronkzittingen.

Donderdagavond 7 oktober is er een bijeenkomst voor huidige en nieuwe deelnemers aan deze zittingen. Deze start om 20.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd. Tijdens deze bijeenkomst worden details besproken over mogelijkheden, kunnen deelnemers onderling ideeën delen en wordt besproken hoe de pronkzittingen van ’t Germelaand nog beter en mooier kunnen worden.

Ook belangstelling (opnieuw) deel te nemen aan deze zittingen? Kom dan donderdagavond 7 oktober naar deze bijeenkomst. Aanmelden voor deze vergadering of wil je eerst meer informatie? Mail dan naar de organiserende commissie via pronkzitting@germelaand.nl