Schrijf tijdig in voor Kinderoptocht op carnavalsdinsdag 13 februari in Mill

Op carnavalsdinsdag 13 februari wordt in Mill weer de Kinderoptocht gehouden. Die dag zal vanaf 13.11 uur weer een stoet kleurige en fleurige creaties door het Millse centrum trekken. Kinderen (met of zonder begeleiding) uit Mill en omgeving kunnen hier gratis aan deelnemen. Deze Kinderoptocht start in het Aldendrielpark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg en zal daar ook eindigen. Daarna is de prijsuitreiking en een kindercarnavalsbal in Grandcafé ’t Lagerhuis.

Wil je op dinsdag 13 februari deelnemen aan deze Kinderoptocht? Schrijf dan tijdig in. Er zijn verschillende categorieën waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Sowieso is er voor iedere deelnemer een leuke verrassing na de Kinderoptocht. Zie voor het inschrijfformulier en de regelementen voor deelname www.germelaand.nl. Daar kun je niet alleen alle informatie vinden maar ook direct online aanmelden. De Foekepot wenst je nu alvast veel plezier met alle voorbereidingen!

Zie voor meer informatie over deze en alle andere carnavalsactiviteiten voor kinderen, jeugd, jongeren en volwassenen in Mill ook www.germelaand.nl

Foto Cockie Kremers