SCM ’t Gèrmelaand komt met alternatief voor kinderoptocht – doe jij ook mee?

Foto Cockie Kremers

Helaas zal carnaval 2021 anders zijn dan alle andere jaren. Er is dan ook op carnavalsdinsdag 16 februari geen kinderoptocht in Mill. Maar de organiserende commissie binnen de Foekepot, verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval binnen SCM ’t Gèrmelaand, komt met een alternatief. Dit om het carnavalsgevoel vast te kunnen houden. 

Voor alle leeftijdsgroepen is er een leuke eigen activiteit bedacht en ook zijn er leuke prijzen te winnen. Daarnaast is er voor elke deelnemer een leuke attentie.

Voor de kinderen van groep 1 en 2 is er een kleurwedstrijd waarvoor een speciale kleurplaat beschikbaar is. Deze is te downloaden via de site van ’t Gèrmelaand (kleurplaat.jpg (600×800) (germelaand.nl). Lukt downloaden niet of heb je geen printer? Haal deze kleurplaat dan op bij Elise Gerrits Meulenveldt 8 in Mill. Tevoren even bellen kan via tel. 06 30 66 53 06 of 0485 – 455499.

De kinderen in groep 3 en 4 wordt gevraagd een kijkdoos te maken in een mooi versierde schoenendoos. Het thema hiervan is uiteraard carnaval.

Kinderen van groep 5 tot en met 8 kunnen deelnemen door een carnavalswagen te maken, maar dan een schaalmodel. Deze carnavalswagen mag maximaal 40 centimeter groot zijn.

Wil je aan een van deze 3 alternatieve zaken deelnemen? Meld je dan wel even aan via de site van ’t Gèrmelaand (aanmeldknop “opgeven kinderoptocht” of Opgeven Kinderoptocht | SCM ut Germelaand). De kleurplaat, de kijkdoos en je schaalmodel van een carnavalswagen moet voor 1 februari 2021 binnen zijn. Je kunt deze afleveren bij Elise Gerrits Meulenveldt 8 in Mill. Vergeet niet om ook je naam, adresgegevens en telefoonnummer te vermelden. Bij het inleveren krijg je een leuk presentje. Alle creaties worden in de centrale hal van het Kindcentrum in Mill geplaatst vanaf 8 februari. Op carnavalsdinsdag, 16 februari, zullen de winnaars door de jury worden gebeld.

Meer weten? Bel Elise Gerrits via tel. 06 30 66 53 06 of 0485 – 455499. Zie voor meer informatie, aanmelden en het downloaden van de kleurplaat ook www.germelaand.nl