SCM ’t Gèrmelaand komt met Gèrme Paplepel voor kersverse Germe en Germerinnekes

Stichting Carnaval Mill viert in het laatste weekend van oktober het 66-jarig bestaan van het openbaar carnaval in Mill. Om ook te zorgen dat dit feest voor iedereen nog vele jaren gevierd kan en zal worden, wil men de kersvers geboren Gèrme en Gèrmerinnekes carnaval met de paplepel ingeven. Vandaar dat men een eigen Gèrme Paplepel heeft gemaakt en deze zal worden aangeboden aan de ouders van kersvers geboren inwoners in Mill. Hiermee hoopt Stichting Carnaval Mill de basis te leggen voor nog vele decennia carnaval in Mill.

Ondertussen zijn er al diverse aanmeldingen voor deze Gèrme Paplepel binnen. Er kwamen echter ook al geboortekaartjes van Gèrme die ondertussen tieners zijn. Met kersverse Gèrme en Gèrmerinnekes gaan we uit van geboren sinds het carnavalsseizoen 2022 – 2023. Dus zijn jullie trotse ouders, grootouders of bijvoorbeeld oom of tante geworden van een Gèrmke of Gèrmerinneke sinds november 2022? Laat het dan weten aan SCM ’t Germelaand. Mail de gegevens, indien mogelijk inclusief geboortekaartje, naar info@germelaand.nl. Hierna ontvangen binnen afzienbare tijd de ouders van deze kersverse Gèrm of Gèrmerinneke in Mill de speciale Gèrme Paplepel. Ouders wordt gevraagd een foto te maken van de baby met de Gèrme Paplepel, deze foto publiceert SCM ’t Gèrmelaand inclusief felicitatie op o.a. de eigen website en social media.

Meer weten of op de hoogte blijven van carnaval in Mill? Volg SCM ’t Gèrmelaand via social media of zie regelmatig www.germelaand.nl