SCM ’t Germelaand start nieuw seizoen met openbare vergadering

Eindelijk, na de persconferentie van 14 september, ziet het er naar uit dat het een redelijk normaal carnavalsseizoen kan gaan worden. De opening van dit seizoen in Mill is op vrijdagavond 12 november met de Mekkeravond en een dag later zal het nieuwe prinsenpaar van ’t Germelaand verschijnen. Of dit tijdens een avond met verkiezing van een carnavalsschlager zal zijn of dat deze avond een andere invulling krijgt is nog niet bekend. Zeker is wel dat dit alles zowel 12 als 13 november in de Theaterzaal van Myllesweerd zal gebeuren.

Maar om dit nieuwe carnavalsseizoen goed te beginnen en alle commissies en andere betrokkenen bij carnaval in Mill goed te informeren en elkaar bij te praten, is er aanstaande donderdag 23 september een openbare vergadering. Deze start om 20.00 uur in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Iedereen die actief is met het organiseren en of begeleiden van carnavalsactiviteiten in Mill is van harte welkom. Samen maken we er weer een fantastisch carnaval van.

Meer weten en niets missen? Like dan de Facebookpagina van Stichting Carnaval Mill (SCM ’t Germelaand) en zie regelmatig www.germelaand.nl