Sightseeing puzzle ’t Gèrmelaand – zoek, stuur in en win!

Om het carnavalsgevoel een beetje warm te houden organiseert SCM ’t Germelaand in samenwerking met de adverteerders in de Gèrmekrant een speciale Sightseeing puzzle. Deze Gèrmekrant zal op zondag 7 februari huis aan huis in Mill in de bus vallen. Geen krant ontvangen of wilt u een extra exemplaar? Dan zijn deze zo lang de voorraad strekt vanaf maandag 8 februari af te halen bij Shell Schimmel aan de Schoolstraat en de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Hoe het werkt

Stichting Carnaval Mill heeft een mooie collectie schilderijen van alle ex-prinsen. Deze zijn geschilderd  door lokale kunstenaars zoals Frank Gerardus, Ferry Vloet, Wim Pennings en Bert Verweijen. Deze schilderijen zijn tot en met 17 februari te zien in etalages van diverse adverteerders in de Gèrmekrant. Maar welke ex-prins is in welke etalage te zien?

Bij diverse advertenties in de Gèrmekrant staat een puzzelstukje afgedrukt. Dat wil zeggen dat bij die adverteerder een schilderij van een van de ex-prinsen te vinden is. Noteer in het speciale schema wat ook in de Gèrmekrant is afgedrukt  welke ex-prins bij welke adverteerder te zien is.

Scan het ingevulde schema of maak er een foto van en mail dit inclusief uw naam, adres en telefoonnummer voor zondag 21 februari naar secretaris@germelaand.nl

Prijzen

Uiteraard is er ook wat te winnen. Onder alle inzendingen met de meeste, of alle juiste oplossingen wordt een cadeaubon verloot van 50,- euro. Maar ook is er een tweede en derde prijs, dat is een cadeaubon van 25,- euro. Deze cadeaubonnen worden aangeboden door SCM ’t Gèrmelaand en zijn te besteden bij de adverteerders in de Gèrmekrant. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maar ook zijn deze na 21 februari terug te vinden via de social media kanalen van SCM ’t Gèrmelaand en op de website www.germelaand.nl