Spanning neemt toe voor Prinsenpaar en jongkers 2023 – 2024 in Mill

Zaterdagavond 11 november, dus op de elfde van de elfde, staat de opening van het nieuwe carnavalsseizoen in Mill op de agenda. Tijdens d’n Anvang zoals deze avond heet, belooft het volop feest te worden met DJ Galaga, een optreden van sfeermaker Bart van Dishoeck en uiteraard zullen ook de GerMills van de partij zijn. Maar ook verschijnt deze avond het 64e prinsenpaar van ’t Germelaand en worden de nieuwe jongkers onthuld. Dit alles in de tot feesttempel omgebouwde theaterzaal van Myllesweerd. Toegang is helemaal gratis.

Maar wie zouden deze nieuwe carnavalshoogheden zijn? Via social media wordt er volop gespeurd, er is een prinsenpoll en ook doen er al diverse namen in het geruchtencircuit de ronde. Vanuit de commissies die weten wie het nieuwe prinsenpaar en jongkers zijn komen weliswaar wat aanwijzingen, maar of de speurders daarmee daadwerkelijk wat kunnen? Hoe dan ook, een ding is zeker, de spanning zal bij deze nieuwe dors(t)lustige hoogheden beslist toenemen. Zouden ze door deze oplopende spanning wel aanwezig zijn bij het jubileumweekend rond 66 jaar carnaval in Mill? Of kiest men voor de veilige weg en komt men 27, 28 en 29 oktober juist niet naar het feestweekend in Sporthal de Looierij? Ook dat kan uiteraard verdacht zijn. Zaterdagavond 11 november, op de elfde van de elfde komt aan alle onzekerheid en spanning een einde. Zorg dat je er ook bij bent!

Zie voor meer informatie rond carnaval in Mill de website www.germelaand.nl en volg ze via de diverse social mediakanalen.