Stichting Carnaval Mill doet mee aan clubactie GLASVEZEL in Land van Cuijk

In de komende maanden zullen heel veel inwoners van het Land van Cuijk ervoor kiezen om via LVCNET in te schrijven voor een glasvezelaansluiting. Dus ook glasvezel in Mill, het buitengebied en alle bedrijventerreinen.

CLUBACTIE voor jeugdcarnaval DE FOEKEPOT:

SCM Ut Germelaand doet voor de jeugdcarnaval mee aan de clubactie. Wat houdt dit in? Ieder die zich inschrijft voor glasvezel kan, zonder extra kosten, SCM Ut Germelaand sponsoren. Je hoeft dan alleen op het inschrijfformulier aan te geven dat je onze club wilt begunstigen. SCM Ut Germelaand ontvangt vervolgens jaarlijks 12 euro zo lang je klant blijft bij die provider. Met een maximum van vijf jaar.

Rekenvoorbeeld:

Jaar 1: Stel dat 50 huishoudens die zich inschrijven de jeugdcarnaval van Mill willen steunen en zij kiezen bij de inschrijven voor SCM Ut Germelaand als vereniging die ze willen  begunstigen, dan krijgt de jeugdcarnaval van Mill 50 x 12 euro = 600 euro voor de clubkas.
Jaar 2: Nog eens 10 nieuwe leden schrijven zich in, dan wordt het 50 + 10 = 60 x 12 euro = 720 euro voor de clubkas. Enzovoort

Hoe werkt het?

Als je glasvezel wilt, neem je een abonnement bij één van de providers. Dat kan via de website van de providers of door het invullen van een inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier vul je SCM Ut Germelaand in als de vereniging die jij wilt begunstigen.

Met de ontvangen sponsorgelden via de clubactie van LVCNET zal Stichting Carnaval Mill de activiteiten van Jeugdcarnaval De Foekepot ondersteunen. Namens de jeugd van Mill alvast bedankt.

Informatieavonden in Mill

Op maandagavond 2 mei van 19.30 – 21.30 uur is er een informatieavond in Myllesweerd. Op deze avond zijn ook de providers aanwezig.

Ook op woensdag 18 mei is er van 19.00-21.00 uur een speciale inschrijfavond, waar je wordt geholpen met het aanmelden voor glasvezel.

Wil je meer weten over Glasvezel of de Clubactie? Ga dan naar de website van LVCNET: www.lvcnet.nl. Je kunt ook bellen 0485-745800 of een e-mail sturen naar klantenservice@lvcnet.nl

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter