Talent en jeugdige artiesten gezocht voor jeugdzitting in Mill

Het lijkt nog een hele tijd weg, maar op de elfde van de elfde start het nieuwe carnavalsseizoen weer in Mill. Dit die avond voor alle volwassen feestneuzen. Een weekje later, vrijdag 17 november staat de Mekkeravond op het programma met naast de verkiezing van de jeugdcarnavalsschlager 2024 ook verschijning van de nieuwe jeugdprins, jeugdprinses en nar. Maar zoals elk seizoen is er ook weer een jeugdzitting waarvoor de organiserende commissie op zoek is naar jeugdig talent!

Zondag 4 februari 2024 zal deze jeugd- en jongerenzitting gehouden worden. Heb jij zin hier op te treden? Dit kan uiteraard alleen, maar ook samen met vriendjes en vriendinnetjes, je klasgenoten, leden van je club of vereniging of samen met broertjes, zusjes of buurtgenootjes. Elk jaar staat deze jeugdzitting bol van dans, playback, sketches en de meest uiteenlopende andere verrassende optredens. Zin om ook deel te nemen? Laat dit dan nu al weten aan de organiserende werkgroep. Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie en eventuele hulp bij je optreden. Stuur een mailtje met je contactgegevens naar jeugdzitting@germelaand.nl en men neemt contact met je op.

Meer weten over carnaval in Mill en het programma? Volg SCM ’t Germelaand via de diverse social mediakanalen en zie www.germelaand.nl

Foto Demi van der Ven