Verkoop kaartjes jeugdpronkzitting!

De jeugd pronkzittingen van de Foekepot zijn op zaterdag avond 18 februari en zondagmiddag 19 februari a.s. Op zaterdag is de zitting van 19.00 – 21.30 en op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Dit alles vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd.

De presentatie van deze avond en middag is in handen van het welbekende en in Mill wereldberoemde duo Ko (v.d. Ven) en Gijs (v.d. Maden).

De deelnemers aan de pronkzittingen zijn: Secret Girls, de Dolle Bende, Het Hart van Germelaand, de Moppentrommel: Renske en Suze, Altied Schik, JJLJ en de Feestmutsen. Uiteraard zullen ook de Elfkes en de Germerinnekes hun dansen laten zien. En de Losbollekes zullen hun carnavalskraker: los, los, los ook zingen. Dus het belooft weer een prachtige avond en middag te worden.

De kaartverkoop is woensdag 15 februari .a.s. van 18.00 – 19.00 uur in Myllesweerd. De prijs voor de groten is 4,50 Euro en voor de kinderen 3,50 Euro.

Aansluitend is er de receptie op zondag middag, dus na de pronkzitttingen, die aangeboden wordt aan onze jeugdheersers Prins Mike, Prinses Wies en Narrin Anouk. Deze is van 17.45 – 20.30 uur in Myllesweerd.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter