Vernieuwde opening carnavalsseizoen ’t Germelaand – Bleravond krijgt nieuwe invulling

Zaterdagavond 13 november start in de theaterzaal van Myllesweerd het carnavalsseizoen van SCM ’t Germelaand voor volwassenen. Een avond eerder zal dit al gebeuren voor de jeugd met de Mekkeravond. Daar zal nog wel gestreden worden om de titel carnavalsschlager van het jaar, maar dit zal niet meer gebeuren tijdens de openingsavond voor de grote Germe. De Bleravond krijgt dit jaar namelijk een gedeeltelijk nieuwe invulling en daarbij is de Bleravond met de strijd om de Blerbokaal behorende bij de carnavalsschlager van dat seizoen komen te vervallen.

Wat blijft is uiteraard de bekendmaking van het nieuwe prinsenpaar en ook de GerMills zijn er te zien met hun dansen. Maar ook zal deze avond het nieuwe Jongkerpaar verschijnen. Verder staat muziek, entertainment en gezelligheid centraal. Dit alles vanaf 20.00 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 en natuurlijk is de toegang helemaal gratis.

Reserveer zaterdagavond 13 november in je agenda en zorg dat je deze gezellige muzikale feestavond als start van het carnavalsseizoen 2021 – 2022 niet mist.