Verschijning prinsenpaar 2016 en Blèravond!

Ook dit jaar wordt het op 7 november weer een heel spektakel in Myllesweerd. Allereerst zullen op deze avond 7 groepen een felle strijd leveren om de Germebokaal.

Vorig jaar heeft M&M deze gewonnen. En wie dit jaar de winnaar wordt, zal nog moeten blijken. De groepen die meedoen zijn, M&M, De Professors, De Winkel, Nog enne, De Buurt, de Opposuits en 1 Grote Bende.
Iedereen is al bezig aan een goede voorbereiding en hopelijk zijn de kelen die avond allemaal goed gesmeerd, zodat we een leuke avond tegemoet gaan.

Er wordt gestreden in 2 rondes. En tussen de eerste en de tweede ronde, zullen de Germills, voor de eerste keer van dit carnavalsseizoen, hun gardedans laten zien. Dit is ook altijd weer een spannend moment.

Na de tweede ronde, zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Wie wordt de winnaar van het blerlied 2016? Ook is er dit jaar voor het eerst een publieksprijs. Alle bezoekers aan de bleravond krijgen de gelegenheid om op hun favoriet te stemmen.

Zo rond 23.11 uur zal het spannendste moment van de avond aanbreken. Wie zal het nieuwe Prinsenpaar van de Germe van 2016 zijn!!!

Wij hopen die avond vele Millenaren en andere belangstellenden te begroeten. Tot 7 November in Myllesweerd.

Voor meer informatie kunt u altijd op onze website kijken: www.germelaand.nl of u kunt ons volgen op Facebook.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter