Voorverkoop pronkzitting Ut Germelaand

Op donderdagavond 27 december a.s. is weer de voorverkoop voor kaarten van de pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill.

De aanvang van de voorverkoop is 19.00 uur. De locatie is het Lagerhuis aan de Beerseweg en de zaal gaat al om 18.00 uur open.

De data van de pronkzittingen zijn dit jaar zijn op zaterdag 26 januari. De middagzitting is op zondag 27 januari. De tweede en derde avonden zijn vrijdag 1 en zaterdag 2 februari.

De prijzen voor de kaarten zijn € 12,50 per stuk. Voor de middagzitting zijn de kosten € 10,00. Het maximum aantal kaarten is 6 per persoon.

De pronkzittingen beloven ook dit jaar weer garant te staan voor veel amusement, mooie dansen en gezang. En het mooie van dit alles is dat de avond geheel verzorgd wordt door lokaal talent. Dit is iets waar Stichting Carnaval Mill enorm trots op is.

Prins Bram I en Prinses Renske, alsmede alle andere hoogheden zijn tijdens deze avonden ook van de partij.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op 27 december naar het Lagerhuis te kunnen komen dan kan men na 27 december contact opnemen met Francy Coppens, telefoon: 06 20828808.

Stichting Carnaval Mill spreekt de hoop uit dat velen een kaartje kopen voor de altijd weer mooie pronkzittingen van Ut Germelaand.