Vrijgezelle boer op zoek naar ware liefde

 

Al vele seizoenen zoekt “Boer zoekt Vrouw” samen met een aantal vrijgezellen naar de liefde van hun leven. Ook in Mill loopt zo’n boer rond die hoopt zijn leven spoedig te kunnen delen met de liefde van zijn leven. Die ene. Om mee te lachen en te huilen, om mee te mesten of te melken, soms om mee te stappen en te feesten. Die ene die past op de boerderij en in zijn leven en waarmee hij dolgraag wil trouwen op een ‘Boerrebrulloft.’

Yvon Jaspers filmt in Mill
Afgelopen zaterdag werden in Mill in het diepste geheim de eerste opnames gemaakt voor een extra uitzending van Boer zoekt Vrouw. De eerste ontmoeting tussen Yvon en de Millse boer vond plaats op het ‘Horstpedje’ tussen Krommedijk en Karstraat. Gelukkig was er een plaatselijke cameraman ter plekke die opnames heeft kunnen maken van deze ontmoeting. Er wordt gezegd dat de Millse boer slechts één hartstochtelijke brief heeft mogen ontvangen. Na de ontmoeting is het busje van Yvon met de Millse boer nog op diverse plekken in Mill gesignaleerd. Er wordt zelfs gefluisterd dat kapster Daniëlle het haar van de boer nog snel heeft mogen knippen en via de info van de plaatselijk politie hoorden we dat Yvon en de boer door een boze boer met een riek van het erf is gejaagd toen zij er met de boerin vandoor wilden gaan.

Aanzoek
Hoewel café-restaurant ’t Centrum op zaterdag gesloten is, zeggen vele getuigen dat ze de vrijgezelle boer en zijn nieuwe liefde op die bewuste dag bij ’t Centrum naar binnen hebben zien gaan. Ook de prinsenkeuze-commissie zegt dat het Volkswagenbusje van Yvon Jaspers met de opvallend witte hond een poosje geparkeerd heeft gestaan in de luwte van de Millse Kerktoren. Volgens Jack en Francien Rooijakkers weten zij van niks en Jack zegt nog: “Ok al zou d’un boer hier vur zien boerinneke op de knieën zien gegaon, dan hai ik dè nog niet gezegd’.

Sneakpreview
De opnames van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw komen in 2016 pas op de televisie. Uiteraard is iedereen bijzonder nieuwsgierig naar de eerste opnames van Boer zoekt Vrouw die gemaakt zijn in onze eigen Mill. De boerencommissie van Stichting Carnaval Mill heeft in goed overleg met het KRO’s productieteam van “Boer zkt Vrouw” de hand weten te leggen op een sneakpreview van de opnames die afgelopen weekend in Mill zijn gemaakt. Volgens de KRO is het houden van de sneakpreview voor hun filmproductiemaatschappij een middel om te testen hoe de nieuwe uitzending valt bij het publiek, zonder daarbij het risico te lopen dat er onmiddellijk recensies volgen die mogelijk niet positief zijn.
Voorafgaand aan de onthulling van het nieuwe boerenpaar 2016 van Ut Germelaand kunt u deze vooruitblik op het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ zien na afloop van de prinsenreceptie in de theaterzaal van Myllesweerd. Laat u zich graag verrassen en wilt u als eerste al een stukje van het nieuwe programma van Yvon Jaspers zien, zorg dan dat u op zaterdagavond 21 november op tijd in Myllesweerd bent.

fotokrant

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter