Wie wilt u (laten) verrassen met een Opkikkertje van SCM ’t Germelaand?

Over enkele weken kunnen we weer uitgebreid carnaval vieren. Maar wat als je door een ziekte of beperking niet actief deel kunt nemen aan de vele carnavalsactiviteiten in Mill, maar wel liefhebber bent? Dan komt carnaval in Mill gewoon naar je toe. Dit in de vorm van het regerende prinsenpaar van ’t Germelaand prins Niels en prinses Aniek. Samen met een klein gevolg bezoeken zij vlak voor carnaval alle zieke Germe die daar prijs op stellen. Zij komen niet met lege handen maar brengen een gezond Opkikkertje mee.

Kent u iemand in Mill die door ziekte of een beperking niet deel kan nemen aan carnaval 2024 en die een bezoek van het prinsenpaar fijn zou vinden? Neem dan contact op met Sjan en Jos van Boekel. Zij beheren de agenda van het prinsenpaar en kunnen zo zorgen dat het prinsenpaar op een geschikt moment op bezoek komt. Bel met 06 12 88 48 94. Aanmelden kan tot zaterdag 3 februari 2024.

Meer weten over carnaval in Mill? Volg SCM ’t Germelaand via de diverse social mediakanalen en zie regelmatig www.germelaand.nl

Foto Cockie Kremers