Wie worden de opvolgers van Prins Robert, Prinses Marloes en de Jongkvrouwe Isa en Neeltje?

Natuurlijk, Prins Robert, Prinses Marloes en de Jongkvrouwe Isa en Neeltje deden het fantastisch in het carnavalsseizoen 2019 – 2020. Maar na 2 jaar een min-of-meer carnavalloos-tijdperk is elke Millse carnavalsliefhebber toch wel nieuwsgierig naar hun opvolgers. Vlak voor het nieuwe Prinsenpaar (2021 – 2022) vorig jaar zou verschijnen ging Nederland door de bekende redenen in lockdown en werd de avond geannuleerd. Ook de verschijning van het Jongkerpaar en Boerenbruidspaar 2 weken later verdween van de agenda. Hierdoor is er dus al 2 seizoenen geen nieuw Prinsen-, Jongker- en Boerenpaar verschenen in Mill.

Maar daar gaat zaterdagavond 12 november verandering in komen. Tijdens d’n Anvang in Myllesweerd kan iedereen dan eindelijk kennis gaan maken met het 13e Jongkerpaar en 63e Prinsenpaar van ‘t Germelaand. Of dit dezelfde personen zijn dan die vorig seizoen (2021 – 2022) al klaar stonden is niet bekend. Mogelijk komen daar de speurders van ’t Germelaand nog achter. Een week later, zaterdag 19 november zal tijdens de Prinsenreceptie in Myllesweerd ook het nieuwe Boerenbruidspaar onthuld worden. Dit zijn dan de opvolgers van Miranda en Miranda die op carnavalsmaandag 24 februari 2020 hun boerenbruiloft vierden.

Het jeugdcarnavalsseizoen start vrijdag 18 november in Myllesweerd met de Mekkeravond. De vorig jaar verschenen Jeugdprins Pieter, Jeugdprinses Dirkje en Narrin Sterre zullen dit seizoen nog een keer voorop gaan bij de Foekepot. Dit omdat zij vorig jaar geen volledig echt carnavalsseizoen hebben kunnen genieten van hun uitverkiezing.

Meer weten over het komende volledige carnavalsseizoen met alle activiteiten of terugkijken op vorige seizoenen? Volg SCM ’t Germelaand via social media en zie www.germelaand.nl