Wie worden opvolgers van Robert en Marloes – 63e prinsenpaar verschijnt 13 november

Foto Cockie Kremers

Op zaterdagavond 13 november verschijnt het 63e prinsenpaar van ’t Germelaand. Tijdens d’n Anvang staat muziek, dans en entertainment vanaf 20.00 uur centraal in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Daarnaast staat die avond zowel de verschijning van het nieuwe jongkerpaar als prinsenpaar op het programma. Maar wie dit zullen zijn?

Al heel wat namen doen ondertussen de ronde. De speurders van ’t Germelaand delen ook al wat namen via social media en de website van ’t Germelaand. Maar of het daadwerkelijke nieuwe prinsenpaar er al bij zit? En of we een jongkerpaar, 2 jongkers of 2 jongkvrouwen krijgen? Op dit moment is dat alleen binnen een kleine commissie bekend en zij zullen er alles aan doen dit geheim te houden tot zaterdagavond 13 november. Maar de speurders zullen er ook alles aan doen hen het vuur aan de schenen te leggen. Kortom, het worden nog spannende weken voor alle partijen.

Een week na de verschijning van het prinsenpaar staat al de prinsenreceptie op het programma. Dit op zaterdag 20 november vanaf 18.11 uur in Myllesweerd. Ook is deze avond het jongkerpaar te feliciteren met hun uitverkiezing. Na afloop van de receptie zal het nieuwe boerenpaar van ’t Germelaand verschijnen. Ook dit beloof weer een gezellige avond te worden die men niet mag missen. Reserveer ook deze datum dus alvast in de agenda.

Volg ’t Germelaand via social media en zie regelmatig www.germelaand.nl