Wie wordt het nieuwe prinsenpaar van Ut Gèrmelaand?

De Speurders van Ut Gèrmelaand zijn weer begonnen met de spannende zoektocht naar het nieuwe prinsenpaar. Wie worden de opvolgers van Bas en Suus?

De eerste hints zijn gegeven en ook de live-uitzendingen voor het online-speuren zijn weer begonnen waarbij de speurders mogelijke kandidaten live face-to-face gaan bellen. Deze uitzendingen zijn via de Facebookpagina en Youtube te volgen, waarbij alle tips welkom zijn!

De speurders zetten graag even de hints op een rijtje, waarvan zij denken dat deze belangrijk zijn in de zoektocht.

Het paar is in ieder geval jonger dan 40 jaar is ons bevestigd door de prinsenbegeleidingscommissie. Zij zijn vaak te zien in Mill en houden natuurlijk van een feestje! Daarnaast hebben de hints als algemeen thema het tv-programma De Verraders. Ook moeten we iets met een regenboog of regenboogvlag kunnen plaatsen bij het paar, evenals het cijfer 1, 11:11, 11 of 1111. Daarbij zou men bijvoorbeeld kunnen denken aan huisnummer 1 of 11, of mogelijk aan een eend als vogel. Ook de zes datums 1965, 1971, 1980, 1982, 2016, 2022. De video waarin een man en vrouw in een witte en bruine cape van de jachtkamer op kasteel Tongelaar naar het torentje lopen waar ze tegenover elkaar zitten en elkaar vervolgens kruisen is ook van belang is ons verteld. Daarbij hebben ze ieder een kandelaar met vijf kaarsen.

Op de Facebook pagina van de Speurders Gèrmelaand staan alle video’s en op www.germelaand.nl staan ze ook.

Speur mee, bericht de speurders over alle tips, hints en verdachte situaties en wie weet hebben we op 11 november a.s. tijdens D’n Anvang in Myllesweerd weer een juiste voorspelling.