Wijzigingen pronkzittingen 2020 – Heddekkes viert jubileum

Foto Cockie Kremers

Stichting Carnaval Mill heeft dit seizoen 3 volledige pronkzittingen in 1 weekend. Op zowel vrijdagavond 31 januari als zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari, zal het volledige programma te zien zijn. “Een druk weekend voor alle deelnemers en ons als organisatie,” vertelt presentator Marinus Verweijen. “Maar we zijn er van overtuigd dat het een fantastisch weekend gaat worden met weer een enorm sterk programma.” De avondzittingen starten om 20.00 uur in Myllesweerd en de middagzitting om 15.00 uur.

“Tijdens deze middagzitting is er rond etenstijd een pauze en kan iedereen genieten van onder andere broodjes kroket en frikandel, om daarna door te gaan met de rest van het programma.” 

Alternatief Seniorenmiddag

In het verleden was de middagpronkzitting speciaal voor ouderen. Marinus:

“Dit seizoen is dat niet het geval. Het zijn in dat weekend 3 volledige programma’s en ook voor alle leeftijdsgroepen. We organiseren samen met de KBO wel een middag speciaal voor ouderen in Myllesweerd, dat op donderdag 30 januari onder de naam 11-Plussersmiddag.” Die middag zijn er optredens van Ad Goossens, Pietje de Grondwerker, de Ex-prinsen en het Pretpakket. Ad Heijs zal deze middag presenteren. Kaartjes zijn a 7,50 euro (inclusief koffie, cake en een worstenbroodje) te koop bij Myllesweerd, Marietje vd Elzen en Francy Coppens.

Programma

Tijdens de pronkzittingen op 31 januari en 1 en 2 februari staat Heddekkes (Geert Manders, Peter vd Cruijsen, Henry Kuppen en Joop vd Veen) voor de 11e keer op het podium en vieren zij dus hun carnavalsjubileum. Verder zijn er optredens van historicus Bennie Klein, Bravro’s, WAD, Ex-prinsen, Los Amigos, Ex-prinsessen, Mien deBuut, Duk Zat, Jut en Jul, GèrMills, Elfkes, Gèrmerinnekes en Pretpakket (winnaars Blerlied). Presentatie is in handen van Marinus Verweijen, horeca doet café de Winkel en licht en geluid zal Roijendijk licht en geluid verzorgen.

Kaartverkoop

Op zondag 19 januari is de officiële kaartverkoop. Dat in café de Winkel aan de Hoogstraat 3. Deuren gaan om 15.00 uur open en om 17.00 uur start de kaartverkoop. Per persoon zijn a 12,50 euro 6 kaartjes verkrijgbaar. Die middag zal tussen 15.00 uur en 17.00 uur al iedereen in de juiste sfeer gebracht worden voor de pronkzittingen en carnaval. Zo is er o.a. een optreden van het Pretpakket, is er een rad van avontuur waarmee diverse prijzen te winnen zijn die te maken hebben met de pronkzittingen en DJ Benzel zal zorgen voor de juiste muziek.

Zie voor meer informatie ook de website www.germelaand.nl