Zangspektakel op zaterdag 17 oktober

“Bloed, zweet en …?’ ‘Het is een nacht, die je normaal ….?’ ‘Ben ik te min. Ben ik te min omdat ….?’ Kunt u al deze zinnen afmaken? Dan is de Biercantus op 17 oktober voor u een aanrader. Maar liefst 25 Nederlandstalige nummers zullen in Myllesweerd ter gehore worden gebracht. Deze keer is het niet de bedoeling dat u met de armen over elkaar luistert, maar uit volle borst meezingt!

De eerste Millse Biercantus zit tussen een studentencantus en het Duitse Oktoberfest in. De studentencantus staat bekend om zijn strenge regels, de Duitse versie staat bekend om de Dirnls. Deze twee zaken zijn bij de Millse Biercantus geschrapt, het bier en de gezelligheid zijn echter gebleven.

Tijdens de Millse Biercantus wordt alles voor u geregeld. Wanneer u Myllesweerd binnenloopt wordt u verwelkomd en krijgt u een plaats toegewezen. Daarna kunt u een natje en een droogje bestellen dat bij u aan tafel wordt gebracht. Dit kan natuurlijk een pul bier zijn, maar voor wijn en fris zit u ook goed. Daarnaast komen er later op de avond versnaperingen langs.

Wanneer u uw zitplaats heeft gevonden, zal de band Ruizz de hele avond bekende Nederlandstalige nummers spelen waarbij u alles moet meezingen! Iedereen krijgt het speciale Cantus Blérbuukske met daarin alle teksten van de avond. Ook op groot scherm worden de teksten geprojecteerd.

We zien u graag op zaterdag 17 oktober. Kaarten kosten € 5,00 per stuk en deze zijn nu al te verkrijgen aan de balie van Myllesweerd, maar zijn ook op de avond zelf te koop. Op = op! De deuren van Myllesweerd gaan om 20:00 open en de Cantus start stipt om 20:30.

Tot zaterdag!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter