Zaterdag 23 november prinsenreceptie in Mill met onthulling boerenpaar en jongkerpaar

Foto Kristel Beelen “wie zijn de opvolgers van de carnavalshoogheden 2019?”

Traditioneel wordt het nieuwe prinsenpaar van ’t Gèrmelaand een prinsenreceptie aangeboden. Dit zodat iedereen hen kan feliciteren met hun uitverkiezing. Maar ook om nog even na te praten met het prinsenpaar van 2019, Bram en Renske Schreven. Dit alles zal gebeuren op zaterdagavond 23 november vanaf 18.11 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Boerenpaar

Zoals elk jaar is er op carnavalsmaandag in ’t Gèrmelaand de boerenbruiloft van boer Ties en boerin Anna. Wie dit boerenpaar zijn zal bekend gemaakt worden direct na de prinsenreceptie. Rond 21.30 uur staan Ties en Anna 2020 op het podium van Myllesweerd. Voor die tijd zal de organiserende commissie nog wat aanwijzingen geven, zodat iedereen alvast na kan denken over hun identiteit.

Jongkerpaar

Rond 22.00 uur verschijnt deze zaterdagavond het 12e jongkerpaar. Nadat het nieuwe prinsenpaar bekend is, geeft de jongkercommissie ook diverse cryptische omschrijvingen over dit paar. Dat via verschillende Social-mediakanalen. Iedereen kon kandidaten aandragen en gokken wie dit nieuwe jongkerpaar zou zijn. Zijn het 2 jongens? 2 meisjes? Een jongen en een meisje en is het ja of nee een stelletje? Zeker is dat ze tussen de 18 en 25 jaar zijn. Maar verder blijft alles nog onduidelijk.

Win

Iedereen die een gokje heeft gewaagd of nog gaat wagen rond de identiteit van dit jongkerpaar, maakt kans op 60 consumptiebonnen die geldig zijn tijdens carnaval in het Aldendrielpark. Je moet dan wel zaterdagavond 23 november aanwezig zijn in Myllesweerd bij de onthulling. Alle namen die nu nog genoemd worden als mogelijk jongkerpaar, zal de jongkercommissie meenemen in de verkiezing voor het jongkerpaar van het volgende carnavalsseizoen. Blijf dus gokken en raden!

Meer weten? Volg SCM ’t Gèrmelaand via Social media en zie www.germelaand.nl