Zes enthousiaste deelnemers aan de Mekkeravond!

Vrijdag 20 november organiseert de Foekepot weer een Mekkeravond. Tot nu toe hebben zich al zes deelnemers ingeschreven. Dit is een behoorlijk groot aantal en de organisatie is dan ook supertrots op dit resultaat.

De avond begint om 19.00 uur.
In het begin van de avond wordt er eerst afscheid genomen van de huidige jeugdheersers. Dit zijn Prins Dejan I, Prinses Nina en Nar Tom. Zij hebben afgelopen jaar bewezen dat de jeugdcarnaval in Mill nog heel erg leeft, en ze hebben het fantastisch goed gedaan.

Daarna zullen alle deelnemers alles in de strijd werpen om het mooiste Mekkerlied voor te dragen

Ook is de jury al samengesteld. Deze bestaat uit zeven enthousiaste personen. Zij krijgen de zware taak om het mooiste liedje voor de komende carnaval te kiezen.

Daarna volgt om 22.11 uur de verschijning van de nieuwe jeugdheersers, het “moment suprème” van deze avond. Wie zullen de opvolgers zijn van de huidige jeugdheersers? Altijd weer een heel spannend moment.

Als de jeugdheersers voor de komende carnaval bekend zijn, zal de prijsuitreiking van de Mekkerliedjes plaatsvinden. Wie gaat er met de eerste prijs aan de haal?

De Foekepot hoopt dat heel veel kinderen met hun ouders deze avond aanwezig zullen zijn, bij deze altijd weer heel gezellige Mekkeravond, zodat we er met zijn allen weer een onvergetelijke avond van kunnen maken. De zaal gaat open vanaf 18.30 uur. Dit alles vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd. De toegang is gratis.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter