Zitten de speurders het prinsenpaar op de hielen? 9 november verschijning nieuw prinsenpaar Mill

Foto Cockie Kremers

Al enkele weken zijn de speurders van ’t Gèrmelaand volop bezig met gissen en raden. Want wie is het nieuwe prinsenpaar van ’t Gèrmelaand? Zaterdagavond 9 november zullen zij rond 23.11 uur, na de muzikale strijd rond het Blèrlied 2020 verschijnen in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Maar tot die tijd zullen de speurders hun best doen deze nieuwe heersers het vuur aan de schenen te leggen.

Aan de hand van enkele aanwijzingen vanuit de prinsenbegeleidingscommissie zijn de speurders aan het werk. Maar ook krijgen zij van wat hulptroepen de meest uiteenlopende namen door, tips, suggesties en hints. Maar welke precies waar zijn of dat er ook sprake is van wat dwaalsporen? Wie zal het zeggen. Maar een ding is zeker, de speurders blijven hun uiterste best doen en hierbij kan iedereen hen helpen. Dat via hun Facebookpagina, mailtjes, appjes en telefoontjes.

Op zaterdagmiddagen zullen zij nog tot en met zaterdag 9 november tussen 17.00 uur en 18.00 uur via L.O.M.-radio speuren. Luister en kijk via de Lokale Omroep Mill mee en hebt u tips? Laat het hen weten. Zorg er ook voor dat u 9 november aanwezig bent in Myllesweerd, want het belooft vanaf 20.30 uur een mooie, gezellige, muzikale en meer dan feestelijke avond te worden.