11 november 2017 Blèravond in Mill

Het lijkt nog ver weg, maar toch!

Het carnavalsseizoen 2017-2018 gaat weer beginnen. Het startschot wordt traditiegetrouw gegeven, middels een (laten we hopen) fantastische blèravond.

Vorig jaar is de groep Brabants Bont de winnaar geworden. Maar wie weet ga jij of gaan jullie met je groep dit jaar wel met de Gèrmebokaal aan de haal.

Er zijn wel al aanmeldingen binnen, maar we zouden het heel tof vinden als jullie ook mee zouden doen. Je kan je aanmelden via de mail bij bleravond@germelaand.nl.

En het is niet niks als je deze avond met jullie carnavalsschlager zouden winnen, want er zijn prachtige prijzen te winnen. Voor de winnaar liggen maar liefst voor € 150,- aan consumptiebonnen klaar. De nummer twee wint € 50,- aan bonnen. Maar dat is nog niet alles, want er is ook een heuse publieksprijs te winnen. Die bestaat uit € 100,- aan consumptiebonnen. Dus het is zeker de moeite waard om hiervoor de strijd aan te gaan.

Mocht je zelf geen inspiratie hebben voor het maken van een nummer dan kan je contact opnemen met de blèrcommissie, want die kan wellicht hierbij behulpzaam zijn.

Ook is die avond de verschijning van het Prinsenpaar 2017-2018! Wie zullen de opvolgers worden van Prins Marco II en Prinses Marijke? Altijd weer een héél spannend gebeuren!

Dus bij deze een oproep aan de mensen van Mill. Mocht je zin hebben om een gezellige carnavalsschlager te maken met je vrienden of met je team of buurt, aarzel niet en geef je op. We hopen op diverse deelnemers.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter