Mekkerbal voor de Foekepot

De organisatie van de Foekepot, het jeugdcarnaval van Mill, is ook alweer begonnen met de voorbereidingen voor het carnavalsseizoen 2017 – 2018.
Voor de jeugd start het carnavalsseizoen dit jaar op vrijdag 24 november a.s. Dan is het Mekkerbal voor en door de kleine Germe van Mill. De liedjesavond begint om 19.00 uur in de theaterzaal van Myllesweerd te Mill.
Dus als je het leuk vindt, dan kan je jezelf of jouw groep opgeven voor deze Mekkeravond. Dit kan via de mail, stuur dit dan naar: mekkerbal@germelaand.nl.
Als je al weet welk liedje jullie gaan doen dan wil de organisatie dit zo snel mogelijk weten, zodat er niet twee dezelfde liedjes meedoen.
Vorig jaar was de grote winnaar de groep de Losbollekes, maar wie gaat er dit jaar met de Mekkerbokaal vandoor? Laten we hopen dat het weer een mooie strijd wordt.
Daarna is er de verschijning van de jeugdheersers van 2017 – 2018. Elk jaar weer een spannend moment. Wie worden de opvolgers van Prins Mike I (Gerrits), Prinses Wies (Nabuurs) en Narrin Anouk (Beerendonk)?
Dus laten we hopen dat velen zin hebben om mee te doen met deze avond en wij zien jullie inschrijvingen met spanning tegemoet.
Voor verdere informatie kan je op onze website kijken: www.germelaand.nl of je kan ons via Facebook en Instagram volgen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter