Ook dit jaar presentje voor deelnemers optocht Mill – schrijf snel in

De kasteleins van Grandcafé het Centrum en Café zaal Royal in Mill gaan ook dit carnavalsseizoen alle groepen die deelnemen aan de Millse carnavalsoptocht bezoeken. Ze komen niet met lege handen maar brengen een traytje bier, een flesje wijn en consumptiebonnen mee. Doet u mee aan de optocht op zondag 11 februari in ’t Gèrmelaand en hebt u zich nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel om deze attentie niet te missen. Inschrijven voor de optocht in Mill kan sinds dit jaar uitsluitend digitaal. Check hiervoor www.germelaand.nl
 
Waarom presentje
“We willen graag het deelnemen aan de optocht stimuleren,” vertelt Broer van Thiel van café Royal in Mill. “Daarom bedachten we enkele jaren geleden om alle Millse bouwers van wagens en Millse groepen die deelnemen aan de carnavalsoptocht een leuke attentie te brengen. Daar hebben we veel positieve reacties op gekregen, dus dat gaan we ook dit jaar weer doen.” Binnenkort gaat Jack Rooijakkers van Grandcafé het Centrum daarvoor op pad. Jack: “We nemen een traytje bier voor ze mee, een flesje wijn en wat consumptiebonnen voor het grote openingsbal wat we op zaterdagavond tijdens carnaval gezamenlijk in café Royal organiseren.”
 
Openingsfeest
Want dat gezamenlijke grootse openingsbal op zaterdagavond 10 februari is ook een groot succes gebleken. Broer: “Jong en oud viert op die avond hier in Royal carnaval. Het prinsenpaar is er uiteraard, de prinsengarde en deelnemers aan de optocht. Maar ook iedereen die gezellig carnaval wil vieren is er te vinden.” “Onze zaak is die zaterdagavond gesloten,” zegt Jack. “Na de sleuteloverdracht barst het feest om 21.11 uur los in Royal en iedereen is daarbij van harte welkom.”
 
Meer weten over carnaval in Mill? Volg ze via social media en zie www.germelaand.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter