Regionale pronkzitting voor en door iedereen met een verstandelijke beperking

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdag 2 februari 2018 opnieuw de jaarlijkse pronkzitting voor mensen met een verstandelijke beperking uit de gehele regio. Gezien alle voorgaande jaren gaat de organiserende commissie
er ook nu weer vanuit dat het een super gezellige en feestelijke avond zal worden. Deze start vrijdag 2 februari 2018 om 19.00 uur in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en zal tot 22.30 uur gaan duren.
 
Tijdens deze regionale pronkzitting staan optredens op het showpodium, feesten, (mee)zingen en dansen voorop. Ook zal er nog een speciaal prinsenpaar verschijnen om de avond nog meer sfeer te geven. Samen met Prins Chris-Jan en Prinses Jessica van ’t Gèrmelaand zal dit Prinsenpaar tijdens de polonaise voorop gaan. Het belooft weer een avond te worden met allerlei verrassingen.
Natuurlijk zijn ook de winnaars van het blèrlied Gij & Ik aanwezig en tijdens de after party zal het dak eraf gaan samen met DJ Jack Roijendijk.
 
Meer weten over carnaval in Mill en alle carnavalsactiviteiten? Like dan de Facebookpagina van ’t Gèrmelaand, volg ons op Instagram of zie www.germelaand.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter