Like 1111 levert Marieke en Marco v.d. Broek een Gèrmevlag op – vlaggen nog verkrijgbaar

Foto Marielle Claessens

De Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand beleeft rond deze tijd drukke tijden. Want sinds de start van het carnavalsseizoen is die Facebookpagina de bron van al het carnavalsnieuws in Mill. Daardoor liep het aantal likes ook hard op. Om er nog een extra boost aan te geven werd like 1111 een Gèrmevlag belooft. Dat bleken Marieke en Marco v.d. Broek uit de Molenstraat te zijn. Prins Robert en prinses Marloes overhandigden daarom een mooie Gèrmevlag aan Marieke en Marco.

Ook belangstelling in zo’n mooie vrolijke Gèrmevlag? Ze kosten 15,- euro per stuk en zijn te koop bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill. De Gèrmevlaggen zijn beschikbaar in oranje, blauw en groen.

Gelukkig versieren in ’t Millse Gèrmelaand steeds meer mensen hun woning, bedrijf en kantoor niet alleen rond kerst en Nieuwjaar, maar ook tijdens carnaval. Dat is een prima en feestelijke ontwikkeling waar SCM ’t Gèrmelaand erg blij mee is. Dit alles geeft nog meer sfeer aan de carnavalsdagen. Daarom roept SCM ’t Gèrmelaand ook dit jaar weer iedereen op ballonnen, slingers en ander fleurig en kleurig materiaal binnen of buiten op te hangen. Daar kan men overigens ook de mooie GÈRMEVLAG voor gebruiken.

Vooral aanwonende aan de route van de grote en kinderoptocht worden opgeroepen hun huis te versieren. Ook de buurtgenoten van het prinsenpaar, jeugdprinses en narrin, boerenpaar Lies en Anna en jongkvrouwen kunnen met deze vlaggen de omgeving extra feestelijk aankleden. Maar het is ook erg feestelijk als iedereen in het hele Gèrmelaand een Gèrmevlag op zou hangen.

Meer weten over carnaval in Mill? Like de Facebookpagina en zie www.germelaand.nl