Opnieuw druk, gezellig en geslaagd Prinsentreffen Land van Cuijk in Mill

Op donderdagavond 6 februari werd voor het 9e achtereenvolgende jaar het Prinsentreffen Land van Cuijk gehouden in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill. Maar liefst 24 prinsen en prinsenparen met hun gevolg waren naar Mill gekomen. Doel van deze avond is enerzijds kennismaken met elkaar, maar ook wordt via diverse ludieke spelletjes en een quiz bekeken wie er het beste klaar is voor carnaval 2020. Presentatie was weer in handen van José van Oijen en Bertie Lukassen.

Uiteindelijk bleek de dors(t)lustige hoogheid van het Tusriek (Westerbeek) de meeste punten verzameld te hebben via de quiz en spelletjes. Hij mag zich dit seizoen winnaar noemen van het Prinsentreffen 2020. Als nummer 2 eindigde het prinsenpaar van ’t Gèrmelaand en nummer 3 werd de carnavalshoogheden van de Hanen in Ledeacker. Tussen alle spelletjes door waren er optredens van dweilorkest Engsele uit Sint Hubert en zanger Petje Pils uit Maashees.

De organiserende werkgroep bedankt iedereen voor de medewerking, wenst alle deelnemers en bezoekers een fantastisch carnaval en hoopt alle carnavalshoogheden weer te begroeten bij het Prinsentreffen Land van Cuijk 2021. Dat zal op donderdag 28 januari gehouden worden.

Foto Cockie Kremers