Aanmelden jeugdzittingen

Na de Kerstvakantie is het weer tijd voor de Foekepot om zich te gaan richten op de activiteiten van de carnavalvierende jeugd te Mill. Een daarvan is de Jeugdzitting. Dit is voor Prins Cas I, Prinses Eline en Nar Bram zeer zeker een hoogtepunt in hun Prinselijke bestaan.

De zittingen zijn dit jaar op zaterdagavond 3 en zondagmiddag 4 februari 2018 in de theaterzaal van Myllesweerd te Mill. De kaartverkoop is op 31 januari van 18.00 -19.00 uur.  De kosten van de kaartjes zijn € 3,50 voor de kinderen en € 5,00 voor de volwassenen.

De organisatie heeft al aanmeldingen ontvangen, maar uiteraard hoopt de Foekepot om meer kinderen  te strikken. Talent is er genoeg in Mill, dat wordt elk jaar weer opnieuw bewezen tijdens de pronkzittingen. Dus als jij of samen met je vriendjes of vriendinnetjes goed kan dansen, zingen, toneelspelen of wat dan ook, dan kan je je opgeven via de mail bij: jeugdzitting@germelaand.nl.

Je kan je opgeven tot en met 15 januari a.s., dus wees er snel bij. Vergeet niet in de mail duidelijk de naam en telefoonnummer door te geven van jullie contactpersoon. Ook kan je misschien al een beetje vertellen wat jullie act precies inhoudt.

Mocht je nog meer willen  weten, dan kan je altijd op onze website kijken: www.germelaand.nl, of ons volgen op Facebook of via Instagram.

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter