Kaarten pronkzittingen nog verkrijgbaar

27 december j.l. heeft de kaartverkoop van de Pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill plaatsgevonden.
Deze zittingen zijn op zaterdagavond 20 januari, zondagmiddag 21 januari, vrijdagavond 26 januari en zaterdagavond 27 januari. En dit alles vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd.

Mocht je op 27 december niet in de gelegenheid zijn geweest om kaartjes voor de avondzittingen te kopen dan is er nog de gelegenheid om dit te doen via Francy Coppens, Wanroijseweg 22A te Mill, tel. 06-20828808. De tweede en derde avond zijn bijna uitverkocht. Voor de eerste avond zijn zelfs voor de wat grotere groepen nog plekjes te bemachtigen.

De kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Francy Coppens, maar ook bij het Senioren Hobby Centrum (via Hans van Baal), aan de balie bij Myllesweerd, en ook bij het bestuur van de K.B.O. (via Anneke Punt en Marietje v.d. Elzen).

De prijs van de kaartjes voor de avondzittingen zijn € 12,50. Een kaartje voor de middagzitting kost € 7,50 per stuk.

De deelnemers van dit jaar zijn: ex-prinsen, ex-prinsessen, Heddekkes, Klien Grut, Duk zat, Maarten van Tienen, Wad, Jut en Jul, Bravro’s, Padoem Kwats, Sjors Dollevoet, Germills en dansmariekes van de Foekepot. Dus zeker de moeite waard om te gaan. Het belooft een prachtige avond te worden, met zang, dans, muziek, humor en veel entertainment met artiesten van eigen bodem.

Voor verdere informatie kun je altijd kijken op onze website www.germelaand.nl of volg ons op Facebook. Ook kun je kijken op ons Instagram account, Stichting Carnaval Mill.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter