Bekendmaking Millenaar van het jaar op Première pronkzitting vrijdag 31 januari 2020

Stichting Carnaval Mill concentreert dit seizoen 3 pronkzittingen in 1 weekend. Dat op vrijdagavond 31 januari, zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari. De zittingen hebben ieder een eigen naam maar bevatten alle 3 hetzelfde volledige programma. De Première zitting op vrijdag 31 januari en de Gala zitting op 1 februari start om 20.00 uur. De Finale zitting op zondag 2 februari start om 15.00 uur. Dat alles in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Jut en Jul Cabaret-duo Jut en Jul (Johnny de Man en Corné Kremers) hebben dit jaar wat te vieren. Zij staan namelijk voor het 40e achtereenvolgende jaar op de Millse pronkzitting. Geen jubileum in carnavalsbegrippen, dat is pas bij 44 jaar, maar Jut en Jul zelf laten hun 40-jarige bestaan niet zomaar voorbijgaan. Wat ze precies doen is nog even een verrassing. Enige wat ze willen zeggen is dat ze wensen gaan vervullen van inwoners. Ook laat men alvast weten dat de Millenaar van het jaar tijdens de Première pronkzitting op vrijdag 31 januari bekend gemaakt zal worden.

Programma

Tijdens de pronkzittingen 2020 zijn er optredens van historicus Bennie Klein, Heddekkes, Bravro’s, WAD, Ex-prinsen, Los Amigos, Ex-prinsessen, Mien deBuut, Duk Zat, Jut en Jul, GèrMills, Elfkes, Gèrmerinnekes en Pretpakket (winnaars Blerlied).

Kaartverkoop

Op zondag 19 januari is de officiële kaartverkoop. Dat in café de Winkel aan de Hoogstraat 3. Deuren gaan om 15.00 uur open en om 17.00 uur start de kaartverkoop. Die middag zal tussen 15.00 uur en 17.00 uur al iedereen in de juiste sfeer gebracht worden voor de pronkzittingen en carnaval. Zo is er o.a. een optreden van het Pretpakket, is er een rad van avontuur waarmee diverse prijzen te winnen zijn die te maken hebben met de pronkzittingen en DJ Benzel zal zorgen voor de juiste muziek.

Meer

Meer weten over carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl